Nederlands
Je bent hier:

Garantie en retour

Alle producten op Paradox Europe worden geleverd met product garantie. Blijkt een product niet goed te zijn geproduceerd dan heb je recht op product garantie. Als na aankoop blijkt dat er iets niet klopt aan het artikel, neem dan contact via de mail: info@paradoxeurope.com. Probeer het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven en stuur ook altijd een foto mee. Dit is zeer behulpzaam bij het beoordelen en bekijken van het probleem. Wij streven ernaar binnen 48 uur contact met u op te nemen. Als het om een gegronde klacht gaat, zullen wij het artikel repareren, vervangen of een andere oplossing bieden. Wij proberen uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen.

Uitleg Herroepingsrecht

Tijdens de bedenktijd van 14 dagen heeft u als consument het recht om het artikel te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u als consument het artikel mag uitpakken en passen zoals u dat ook in de winkel zou mogen.

Retourneren/ruilen

Bij Paradox Europe kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren na het afhalen of na de levering van de door u bestelde artikelen. Neem voor retournering telefonisch of via email contact op met Paradox Europe. De contactgegevens vindt u op de factuur of op onze website. Het artikel dient u dan binnen 14 dagen na de melding retour te sturen. Voorwaarde is dat de verpakking van het artikel compleet en onbeschadigd is (indien redelijkerwijs mogelijk) en het product onbeschadigd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel door of namens de klant. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het artikel en de verpakking. Hij zal het artikel slechts in die mate verbruiken of uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het artikel wenst te behouden en het juiste artikel heeft ontvangen. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt zal hij het artikel in de originele staat en verpakking aan Paradox Europe retourneren, conform de door Paradox Europe verstrekte instructies. U krijgt het volledige bedrag exclusief de kosten voor retour zenden uiterlijk binnen 5 werkdagen retour.